8GB RAM memorije ćete naći samo u ovom telefonu!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8GB RAM memorije ćete naći samo u ovom telefonu!

Pametni telefon koji će se svakako „izdvajati iz mase“!

Nekoliko fotografija koje prikazuju kako bi novi LeEco Le 2S model trebalo da izgleda, upravo su se pojavile.

Ono što ovaj telefon čini zanimljivim jesu glasine koje otkrivaju da će upravo ovaj model biti prvi pametni telefon na svetu koji će imati 8GB RAM memorije. Da, dobro ste pročitali. Multitasking neće predstavljati nikakav problem. Mada, koliko će se to odraziti na trajanje baterije, ostaje nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da vidimo.

Takođe, novi model kineske kompanije bi trebalo da koristi i najnoviji Snapdragon 821 čipset kompanije Qualcomm. Čipset ima četiri CPU jezgra koja su, u teoriji, za 10 posto brža i efikasnija od CPU jezgra koja se nalaze u Snapdragon 820 čipsetu. Tu je i Adreno 530 grafički procesor koji je takođe za nijansu jači od verzije u prethodnom čipsetu.

LeEco Le 2S bi trebalo da ima 64GB interne memorije, piše Phone Arena.

Kompanija koja stoji iza ovog modela ima velike planove za naredni period. Uskoro će početi da prodaje svoje telefone na američkom tržištu koje je jedno od najvećih na svetu.

Kao što znamo, veliki broj vodećih modela drugih proizvođača ima od 4 do 6GB RAM memorije. Da li će 8GB privući kupce, saznaćemo kada telefon bude zvanično predstavljen i naravno, kada prodaja uređaja startuje.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.