70 ODSTO VIŠE: Er Srbija u 2014. prevezla dva miliona putnika!

Izvor: Kurir, 31.Okt.2014, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

70 ODSTO VIŠE: Er Srbija u 2014. prevezla dva miliona putnika!

Dvomilioniti putnik je Marina Jovanović (28) iz Kikinde koja je tim povodom na poklon dobila dve povratne karte u biznis klasi ka bilo kojoj destinaciji na kojo ErSrbija leti direktno

BEOGRAD - Nacionalna avio kompanija Er Srbija danas je dostigla broj od 2 miliona putnika u 2014. godini što je 70 odsto više putnika u odnosu na isti period prošle godine.

Dvomilioniti putnik je Marina Jovanović (28) iz Kikinde koja je tim povodom na poklon dobila dve povratne karte >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u biznis klasi ka bilo kojoj destinaciji na kojo Er Srbija leti direktno.

"Za Er Srbiju je treći kvartal bio istorijski rekordan po ostvarenim rezultatima i danas imamo rast od 70 odsto po broju putnika i nadam se da ćemo do ove kraja godine imati 2,2 miliona putnika", izjavila je novinarima direktor za korporativne poslove er Srbija Maja Gedošev

.Ona je kazala da su u toku i planovi za prekookenaske destinacije i izrazila očekivanje da će Er Srbija i tim letovima moći da obraduje svoje putnike do kraja 2015.godine.

Marina Jovanović danas leti Er Srbijom do Londona odakle će sa kompanijom Virdžin (kod-šer partnerom) leteti do Amerike.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Er Srbija" prevezla dva miliona putnika

Izvor: RTS, 31.Okt.2014

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" danas je dostigla broj od dva miliona putnika u 2014. godini što je 70 odsto više putnika u odnosu na isti period prošle godine...Dvomilioniti putnik je Marina Jovanović (28) iz Kikinde koja je tim povodom na poklon dobila dve povratne karte u biznis klasi ka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.