6-sigurnih-znakova-da-vas-decko-laze

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6-sigurnih-znakova-da-vas-decko-laze

Mislite li da partner nešto skriva od vas? Obratite pažnju na ove znakove...

Telo gotovo nikad ne laže, a čak 93 odsto komunikacije je neverbalnog tipa. Stoga, ako vas on ne gleda u oči, stalno dodiruje lice (najčešće nos) ili pokušava kontrolirati nervozne tikove, znajte da nešto krije. Isto tako, skriva li nešto, otkucaji srca će biti ubrzani, a može početi i da se preterano znoji.

To se pogotovo odnosi na one koji počinju novi odnos. Kada vam priča >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << o svom detinjstvu ili mladosti, jesu li sve priče iste? Neki ih nauče napamet, ali pitate li ih da vam ispričaju zanimljive detalje, tada moraju da improvizuju. Ako mislite da vam nije ispričao celu istinu, pokušajte sa ovime: kada se nađete u društvu s prijateljima, naterajte ga da neku priču koju znate ispriča još jednom, a vi obratite pažnju na tok priče i detalje.

Prema terapeutkinji Džejn Grer razlog zašto on postaje vulgaran i uvredljiv je taj da vas pokušava omesti sa traga laži. Vi tražite ponašanje koje odstupa od normalnog, a on je uvek spreman na borbu. To ne mora uvek biti znak da laže, međutim ako je obično opušten pa odjednom postaje agresivan, on vas na taj način pokušava navesti na pogrešan trag.

Seksualna terapeutkinja Maria Merloni savetuje da obratite pažnju na promenu u svakodnevnim navikama. Ako odjednom izlazi nuveče ili vikendom i druži se s prijateljima, a to pre nije radio, ili pak postaje paranoično opsednut svojim telefonom koji nosi čak i u kupatilo - znak je za uzbunu.

Sumnjate li da vas vara, znači da je među vama nestalo poverenja. Njuškanje može učiniti situaciju još težom, a partneri zbog toga mogu u potpunosti prestati verovati jedno drugom. Umesto toga, jasno mu recite da ste sumnjičavi i da ste u iskušenju da proverite njegov telefon, ali da biste radije neko razumno objašnjenje čuli od njega.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.