50 NIJANSI SIVE, A 240 VOLTI: Bila mu je dosadna u krevetu pa joj je u vaginu pustio elektro-šokove, počele su opasne igrice

Izvor: Telegraf.rs, 13.Apr.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

50 NIJANSI SIVE, A 240 VOLTI: Bila mu je dosadna u krevetu pa joj je u vaginu pustio elektro-šokove, počele su opasne igrice

Engleskinja, čiji identit se iz zakonskih razloga krije, optužila je svog dečka da joj je pustio struju od 240 volti u vaginu, kako bi poboljšali seksualni život.

Devojka i njen partner imali su domino odnos, u kojem je ona potlačena, i "svom gospodaru" udovoljava u seksualnim fantazijama po uzoru na erotski triler "50 nijanse sive".

U toku je suđenje u Kembridžu i 27-godišnja devojka je juče svedočila o vezi sa Kairenom Batenom (43), inače bivšim osuđenikom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Njen identitet je zaštićen i poroti se obraćala iza paravana, govorila je o stravičnom iskustvu, na koje je "bila naterana", piše britanski Dejli mejl.

U sudu je zavedeno da je devojka policiji rekla da je pristala na seksi igrice kao u filmu "50 nijansi sive", nakon što joj je dečko prebacio da je "dosadna u krevetu". Keiron je sam napravio "elektro šoker" i ona je pristala da joj ga prinese, ali pod uslovom da ga ne uključuje. Ona tvrdi da je bila vezana na drvenom stolu i da je nosila crnu masku preko lica, kada ju je dečko povredio.

- Mislila sam da sam doživela srčani udar i da ću umreti. To je bilo najgore što mi se ikad desilo, kao da vas je neko stavio u mikrotalasnu - izjavila je neimenovana žena.

Advokat odbrane Nil Ficdžibon unakrsno je ispitivao žrtvu i optužio je da je ona isto uradila njegovom klijentu tako što mu je strujom pržila testise, gasila cigarete na bradavicama i palila ga let lampom.

- Tražio je od vas da mu stavite elektrode na testise, dok je struja uključena na 240 volti. On je želeo da ga "palite" strujom, zar ne? I vi ste to uradili, zar ne? - pitao ju je advokat nakon čega je ona odbila te optužbe.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Sud je čuo kako su se optuženi i žrtva upoznali 2014. godine i ubrzo su počeli ljubavnu vezu punu opasnih seksualnih igri, koje uključuju vezivanje, bičevanje i lance sa šiljcima. Optuženi se ponašao prema devojci kao robinji da bi "zadovoljio svoje seksualne želje", a ona je morala da se priprema za sesije svake noći.

Pototi je rečeno da je žena u početku dozvoljavala Batenu da joj stavlja krokodilske štipaljke na bradavice, ali da nije bila spremna za bol.

Baten je optužen za seksualni napad, koji on poriče i tvrdi da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi i da je imao pripremljen spisak na koji je ova devojka pristala.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.