30 godina živeo je u samoći, sve dok se nije SETIO KO JE

Izvor: Blic, 12.Feb.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

30 godina živeo je u samoći, sve dok se nije SETIO KO JE

Kanađanin koji je nestao pre 30 godina pošto je doživeo amneziju iznenada se setio svog identiteta i uskoro će biti ponovo spojen sa svojom porodicom, objavili su danas kanadski mediji.

Edgar Latulip je imao 21 godinu kad je pre 30 godina nestao iz doma za osobe sa specijalnim potrebama u provinciji Ontario, preneo je BBC.

On se zatim ukrcao u autobus, ali je onda doživeo povredu glave od koje je, kako policija veruje, izgubio pamćenje.

Latulip je decenijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << živeo na području Nijagarinih vodopada pod drugim identitetom pre nego što je počeo da doživljava povremene i nagle povratke sećanja.

On je to ispričao socijalnoj radnici, spomenuvši joj prezime Latulip, a kad je ona to proverila, ustanovila je da je još pre više decenija prijavljen nestanak jedne osobe sa tim prezimenom.

DNK testom je potvrđen pravi identitet Edgara Latulipa.

Edgarova majka Silvija Vilson za kanadski list "Rekord" izjavila je da je šokirana vešću.

Prema podacima iz Mreže za nestale Severne Amerike, Edgar Latulip ima mentalnu dob dvanaestogodišnjaka.

Vilsonova je izjavila da je imala problematičan odnos sa svojim najstarijim sinom Edgarom, ali je dodala: "Želim da razgovaram sa njim i da mu pomognem kako god budem mogla. Samo želim da ga vidim."

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kanada: Setio se sopstvenog identiteta posle 30 godina

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2016

Kanađanin koji je nestao pre 30 godina pošto je doživeo amneziju iznenada se setio svog identiteta i uskoro će biti ponovo spojen sa svojom porodicom, prenose svetski mediji...Edgar Latulip je iz doma za osobe sa specijalnim potrebama u provinciji Ontario nestao kada je imao 21 godinu. Ukrcao se...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.