3 neobična načina da stimulišete njen klitoris

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2015, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 neobična načina da stimulišete njen klitoris

Raspalite joj maštu, povećajte uzbuđenje i dovedite je do vrtoglavog vrhunca ovim zanimljivim tehnikama.

Mnogi muškarci smatraju da je glavić klitorisa u stvari i centar sveopšteg zadovoljstva. Međutim, regija koja se nalazi tik iznad glavića može da je dovede do još većeg uzbuđenja.

Žarišnu tačku njenog klitorisa ćete pronaći tako blizu ispod kože, koju ćete osetiti kao mali kabl.

Jednom kada je budete pronašli, koristite srednji i kažiprst >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da pravite nežne krugove ili pokrete napred nazad ili koristite jezik da je zadovoljite.

Trouglasta regija gde rastu stidne dlačice se naziva pubična regija, a kada pritisnete ovde, moći ćete da stimulišete unutrašnje delove njenog klitorisa.

Koristite dlan ruke kako biste pritiskali ovu regiju dok koristite prste da se poigrate sa njenim glavićem klitorisa. Tokom seksa, pritisnite ovu regiju kako biste je neverovatno zadovoljili.

Duboki pritisak na prednji zid njene vagine može da stimuliše unutrašnje korene njenog klitorisa, koji se nalazi na drugoj strani njenog vaginalnog zida.

Kada je dovoljno uzbudite, gurnite prst ili dva u njenu vaginu i sporo masirajte njen prednji zid. Ovu tačku možete da dodirnete i tokom odnosa u pozicijama kao što su kaubojka i doggy style.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.