10 najljepših šalova koji će obogatiti svaku kombinaciju(FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Okt.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10 najljepših šalova koji će obogatiti svaku kombinaciju(FOTO)

Ukoliko želite da ove sezone ponesete neki praktičan i moderan detalj koji će baš svaku kombinaciju osvežiti nemamo boljeg predloga od ŠALOVA.

Za razilku od prethodnih sezona gde je šal služio samo kao dekoracija, sada su dizajneri osmislili nešto dosta praktičnije.

Oversize šalovi mogu poslužiti i kao ogrtač ili pončo su sjajan način da se ugrijejete u hladnim danima ili jednostavnu kombinaciju nadogradite nekim upečatljivim detaljom.

Bez obzira >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da li ste krenuli u običnu šetnju ili izlazak uz jedan oversize šal ne možete pogriješiti!

Za nešto tradicionalnije dame, izdvojili smo i klasične modele vunenih šaolova koji su ipak najbolji saveznik protiv hladnoće.

Zavirite u našu galeriju i pronađite svoj omiljeni dizajn!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.