Razbesnela se u studiju: Vendi skočila na voditelja usred emisije! (video)

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbesnela se u studiju: Vendi skočila na voditelja usred emisije! (video)

Pevačica Vesna Vukelić Vendi opet nije mogla da suzdrži bes. Naime, pošto je osvanuo snimak njenog napada na Jasminu Medenicu u emisiji “Press pretres”, sada se pojavio i deo snimka na kome se vidi koga je Vendi napala pre Medenice.
Ona je prvo nasrnula na voditelja emisije Sinišu Medića jer nije hteo da joj odgovori na pitanje koje se ticalo Zorice Marković.
width="300" height="150" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razbesnela se u studiju: Vendi skočila na voditelja usred emisije! (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Pevačica Vesna Vukelić Vendi opet nije mogla da suzdrži bes. Naime, pošto je osvanuo snimak njenog napada na Jasminu Medenicu u emisiji “Press pretres”, sada se pojavio i deo snimka na kome se vidi koga je Vendi napala pre Medenice...Ona je prvo nasrnula na voditelja emisije Sinišu Medića jer...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.