Rade Lazić: Hoću seks sa Vendi

Izvor: Svet, 29.Nov.2015, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade Lazić: Hoću seks sa Vendi

Strasti u “Farmi” poprimaju neočekivani oblik, pa se Rade Lazić, nakon što je imao avanturu sa Gabrijelom i Tamarom Đurić, okrenuo simpatijama ka Vesni Vukelić Vendi.
Iako većina učesnika koja se zatekla u spavaoni noć kada se maneken samozadovoljavao pod pokrivačem tvrdi da je polni organ pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Vendi, ona kaže da je ona to tražila.
“Kada je videla šta radim, ona je prišla mom krevetu i podigla pokrivač kako bi videla moju muškost”, tvrdi farmer, iako su kamere zabeležile suprotno, prenosi “Alo”.
Kako bi raskrinkala Radeta, pevačica Maja Nikolić otkrila je šta joj je maneken rekao u pijanom stanju.
“Evo, neka sam potvrdi da mi je rekao: `Poje*aću Vendi ili neću biti živ`”, zadovoljna svojim otkrićem pričala je Maja, dok se Rade smeškao u znak odobravanja.
Uveren da su kamere zabeležile razgovor u kojem obećava da će imati seks sa Vukelićevom nije smeo da demantuje Majinu priču.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TRAZILA DA VIDI NJEGOVU MUSKOST Rade Hocu seks sa Vendi

Izvor: medio.rs, 29.Nov.2015

Strasti u „Farmi“ poprimaju neočekivani oblik, pa se Rade Lazić, nakon što je imao avanturu sa Gabrijelom i Tamarom Đurić, okrenuo simpatijama ka Vesni Vukelić Vendi...Iako većina učesnika koja se zatekla u spavaoni noć kada se maneken samozadovoljavao pod pokrivačem tvrdi da je polni organ...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.