RANI EROTSKI RADOVI: Gola Vendi u đakuziju, a Bata Živojinović ODLEPIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANI EROTSKI RADOVI: Gola Vendi u đakuziju, a Bata Živojinović ODLEPIO! (VIDEO)

Dama koja ubija.

Malo ko se danas seća filma "Dama koja ubija" iz 1992. godine, u kojem su glavne uloge igrali Velimir Bata Živojinović (Boki) i Boro Stjepanović (Pajko). Svakako spada u jedan od najlošijih jugoslovenskih filmova svih vremena, pa ni dva velika glumca poput Bate i Bore nisu mogli da ga učine boljim. Ipak, jedan detalj je mnogima koji su ga gledali ostao u sećanju: to je trenutak kada se tada mlada pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vesna Vukelić Vendi tušira, a Bata uzbuđeno uzvikuje - vidi ovaj p*čvajz ovde!

Inače, radnja filma se vrti oko dvojice policajaca, Bokija i Pajka, koji pokušavaju da uhvate švercere oružja. Situacija je dodatno komplikovana zbog toga što su šverceri žene koje imaju sidu, pa će film ostati upamćen i po tome što se na vrlo prizeman i uvredljiv način bavi problemom obolelih od HIV-a.

Pogledajte OVDE kakav šok je doživeo otac koji je snimao bebinu sobu dok je majka bila unutra. 
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.