Jelena Golubović: Ivan Gavrilović me je muvao kad je imao krizu u braku (video)

Izvor: Scandal.rs, 07.Jul.2015, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović: Ivan Gavrilović me je muvao kad je imao krizu u braku (video)

Jelena Golubović izjavila je u rijalitiju “Maldivi” da ju je pevač Ivan Gavrilović muvao pre deset godina, iako je on već 16 godina u braku.

“Muvao me je pre deset godina u jednoj emisiji pre deset godina. Tu je bio i menadžer Vendi koji može to da potvrdi. Pričao mi je da ima krizu, ali on meni nije bio interesantan jer ja nisam ničije rame za plakanje i nisam svešteno lice”, rekla je Jelena i dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mu je tražila 3.000 evra za režiju spota, na šta joj je on odgovorio da bi se ponovo ženio kada bi imao te pare.

Ivan je napomenuo da je u braku 16 godina i da mu Golubovićeva vređa suprugu i porodicu.

“Sram te bilo, kako možeš da budeš tako bezobrazna”, vikao je Ivan Jeleni.

“Tebe muvati? Bolje ovo drvo da se muva, panj… Laže kao pas”, dodao je pevač pa je nastavio da viče dok u glas sa Golubovićevom.


Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.