I TO SU KOLEGINICE Dara: Budalo, ti si bolesna žena! Vendi: Degenu, izađi više iz tuđih kreveta!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO SU KOLEGINICE Dara: Budalo, ti si bolesna žena! Vendi: Degenu, izađi više iz tuđih kreveta!

Bubamara i Vesna ni posle tri godine od sukoba koji je nastao zbog tvrdnje da su obe prve pevale gejevima ne prestaju jedna drugoj da upućuju teške reči

Medijski rat Dare Bubamare i Vesne Vukelić Vendi zahuktao se i, kako sada stvari stoje, njih dve ne planiraju da spuste loptu.

Uvrede i teške reči čuju se sa obe strane, Dara ne može da oprosti Vendi što ju je nazvala Buva Mara, dok Vukelićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i dalje čeka Bubamaru da joj izađe na crtu u javnom duelu.

Teška artiljerija

- Vendi je budala i bolesna žena - izjavila je Bubamara u „Ekskluzivu“ nakon što joj je ona nadenula novi nadimak.

Vukelićeva nije prećutala ove prozivke, pa je žestoko isprozivala Daru:

- Kao što se mušica ne gađa s topom, tako se ni buva ne gađa s topom. Moja teška artiljerija ne može da bude upotrebljena jer nema relevantan objekat za to, ali moj pogled kao psihijatra i psihologa dao je presek stanja takvom profilu koji sebe predstavlja kao Buva Mara. Ponoviću još jednom da je Buva Mara napadnuta demonom bluda koji je u pretklimaksnom periodu. Ona je napumpani klovan koji se šunja po zabavama i traži tuđa jaja da bi žonglirala. Pošto ta jaja ne može da dobije jer se svi namršte, onda taj šarlatan tako napumpan s helijumom kao pravi NLO objekat obleće oko tih istih i oblizuje se. Javnost ima priliku da čuje jaukanja nekih muškaraca koji ne znaju kako buvu degena da izvuku iz svog kreveta. Izađi više iz njihove postelje - kaže Vendi i nastavlja:

Poziva na TV duel

Umesto što se oglašava s raznoraznih mesta, neka dođe u neki otvoreni studio i kaže šta ima. Rado ću joj dati potrebnu dozu, da i dalje ne bi pretila praznom puškom - izjavila je Vendi za Kurir.

Pozvali smo Daru da prokomentariše Vendine reči, ali nije bila dostupna.

Podsetimo, pevačice su se prvi put sukobile pre tri godine, kada su obe tvrdile da su prve pevale gej populaciji u Srbiji.

Odgovor

ŽELJKO ŠAŠIĆ JE NEUSPEŠAN

Nakon što je Željko Šašić izjavio da mu se ne dopadaju Darini preveliki silikoni u grudima i da izgleda kao da ima tri glave, Bubamara ga je u nazvala neuspešnim pevačem:

- On priča kako ja treba da živim privatno, a pritom svi znamo njegovu tužnu priču. On daje savete na estradi, a ne postoji 20 godina. Ne treba da priča o takvim stvarima jer ni na jednom polju nije uspešan, tako da sam samo odgovorila.

Šašić nije odgovarao na naše pozive.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DARA: Budalo, ti si bolesna žena! VENDI: Degenu, izađi iz tuđih kreveta! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jan.2015

Dara Bubamara i Vesna Vukelić Vendi ni posle tri godine od sukoba koji je nastao zbog tvrdnje da su obe prve pevale gejevima, ne prestaju jedna drugoj da upućuju teške reči. Uvrede pljušte sa obe strane. Dara ne može da oprosti Vesni što ju je nazvala Buva Mara, dok Vukelićeva i dalje čeka Bubamaru...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.