Danas se slika pijana i gola, a nekada je bila umiljata!

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas se slika pijana i gola, a nekada je bila umiljata!

Znate li ko je ovo? (foto: Puls) Poznata je po brojnim skandalima – od prozivanja političara, do prozivanja koleginica! Ova pevačica u centru je pažnje zbog svog dugačkog jezika i nesmotrenih izjava. Više puta učestvovala je u rijaliti programima, gde je inteligencijom pokušala da nadjača mnoge. Ipak, javnost pamti njene pijane ispade, nastupe pod šatorima i raznorazne skandale sa njenim grudima. Ako niste pogodili, ovako je Vesna Vukelić Vendi izgledala kao mala… možete li da poverujete?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

NEĆETE VEROVATI KO JE OVO Najveći skandal-majstor danas! (FOTO)

Izvor: 24sata, 22.Nov.2014

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi svakodnevno je predmet afera i skandala...Na njenu pojavu nisu ostali ravnodušni ni sociolozi, što dokazuje i nedavna afera u vezi s udžbenikom  Sociologije u kome se našla i njena fotografija, piše Pulsonline...Svi dobro znamo kako ona izgleda danas, a mi vam...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.