Ženi se Đorđe iz „Velikog brata“

Izvor: Blic, 03.Jul.2009, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženi se Đorđe iz „Velikog brata“

Đorđe Stojanović, nekadašnji učesnik „Velikog brata”, uskoro će stati na ludi kamen. On će 18. jula svojoj izabranici Mariji Terzić, koja je u blagoslovenom stanju, reći sudbonosno „da”, a svadba će se održati u restoranu „Kale” u Konjevićima.

- Ženim se i veoma sam srećan. Marija i ja smo skoro godinu dana zajedno, živimo zajedno i rešili smo da se uzmemo. Marija je u petom mesecu trudnoće i čekamo ćerkicu - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za „Blic” ponosno budući tata, koji je trenutno euforičan zbog svadbe.

- Potpuno sam se posvetio organizovanju svadbe, a posle toga planiram da uđem u posao sa Marijinim tatom. Ne znam da li će mi braća doći na svadbu, ali mi svakako planiramo da odemo na odmor kod njih. Brat Rajko sada živi na Tahitiju i Marija i ja želimo da ga posetimo uskoro - otkrio je svoje planove Đorđe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.