Vesna Barlotić napustila kuću Velikog brata! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Barlotić napustila kuću Velikog brata! VIDEO

Vesna Barlotić je nova ukućanka koja je sinoć napustila kuću Velikog brata 2015, jer je imala najmanje SMS glasova od strane publike koja je glasala.

Naime, Vesna Barlotić je ukućanka koja je ovog petka morala da napusti kuću Velikog brata. Ona je iz kuće izašla sa sve zimnicom. Po izlasku iz kuće napomenula je da bi volela da pobedi Goran, jer je psihički najjači, zato što je veliki čovek i humanitarac.

A onda je voditeljki objasnila svoj odnos sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njim: "Ni sa kim ne bih bila dobra da ponovo uđem. Zaboravljate da sam ja te stanare poznavala tri nedelje pre nego što sam ušla. Goran je bio nepravedno odbačen od svih i htela sam da mu se približim jer mi je bilo žao. Nije mi žao ni zbog čega. Imao je strah od onoga što će se desiti napolju. A ja ću otići sa Lejlom na kafu i sve joj objasniti. Prišla sam mu sa prijateljske strane, kada čovek ima puno empatije u sebi, prikloni se osobi koja je odbačena. A priča o zaljubljenosti? Pa ja sam davno bila  zaljubljena. Ne kažem da se neću zaljubiti, ali ne sigurno u Gorana".

Pogledajte Vesnin izlazak iz kuće Velikog brata:

Ukućani nisu ni primetili ko je napustio kuću. #VelikiBrat

Ukućani nisu ni primetili ko je napustio kuću. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on субота 10. октобар 2015.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.