Veliki brat uživo: Izbacivanje

Izvor: Blic, 01.Apr.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Veliki brat" uživo: Izbacivanje

Jedan ukućanin će večeras napustiti kuću "Velikog brata", a ko će to biti, saznaćemo uskoro. Za prvo izbacivanje u ovoj sezoni nominovani su svi članovi VB Vlade.

21:36 - Soraja i Milić izlaze iz tajne sobe

Soraja uskoro ulazi u glavni deo kuće

Anketa "Blica" je pokazala da najviše šansi za izlazak iz kuće ima Vesna de Vinča. Međutim, glasovi publike će odlučiti da li su predviđanja bila tačna ili ne.

Voditeljka Marijana Mićić otkrila je da Soraja i Milić Vukašinović večeras ulaze u glavni deo kuće.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Veliki brat" uživo: Petrući napustio kuću

Izvor: Blic, 02.Apr.2013, 00:28

Za prvo izbacivanje u ovoj sezoni "Velikog brata" bili su nominovani svi članovi VB Vlade. Publika je odlučila da kuću treba da napusti Petrući...23:37 - Svi su nominovani za sutrašnje izbacivanje..Marijana Mićić je potvrdila da će se sledeće izbacivanje odigrati već sutra i svi ukućani su...

Nastavak na Blic...

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić žrtva prvoaprilske šale (Video)

Izvor: Svet plus, 02.Apr.2013

U obraćanju ukućanima voditeljka Marijana Mićić je saopštila da je u najnovijoj anketi koja je sprovedena na temu "Ko vam je omiljena ličnost iz kuće Velikog Brata ", ubedljivu pobedu odnela Maja Nikolić.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.