Veliki brat izbacivanje: Mirjana, Goran, Darko i Ervin spremaju kofere

Izvor: Svet, 27.Nov.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat izbacivanje: Mirjana, Goran, Darko i Ervin spremaju kofere

Svakog gosta pet dana dosta. Novi-stari ukućani-veterani iz serijala Velikog brata 2011. Nirmal, Duško i Horvat nakon pet dana boravka napustili su kuću.
A ove večeri, čak dvoje ili može biti više stanara zdanja u Košutnjaku, pozdraviće se sa svojim sustanarima sa kojima dele više od dva meseca života.
Da li će to biti Mirjana koja je opet u ratu sa svima, Goran koji ponovo igra ili ovog puta ne igra emotivnu igru sa Stefani, Darko koji priznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svoja osećanja ili Ervin koji i dalje bezuspešno pokušava da osvoji Barbaru dok ona otvoreno ratuje sa Zoricom… saznaćemo večeras.
I dok se mnogi pitaju šta se to dešava sa Stefani i Goranom i da li su se zaista zaljubili budući da su prštali poljupci skriveni iza zavese u ispovedaonici, Darko je konačno i zvanično Tini priznao da je zaljubljen u nju.
Ostaje još nepoznato da li će mu mlađa sestra Šegetin uzvratiti ljubav, zapravo hoće li uopšte imati priliku za to, budući da bi i on mogao večeras da pakuje kofere.
Nepoznanica koja će večeras biti razotkrivena je i ta da li će ukućani izglasati za ostanak ili odlazak kontroverzne Splićanke i kako će ona reagovati na izlazak mama Katje Banić, ko su dvoje ukućana koji sigurno večeras napuštaju kuću Velikog brata kao i kakav obrt situacije i iznenađenje očekuje takmičare, videćemo večeras u direktnom prenosu u 21h na TV B92.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.