(VIDEO) ŠOU PROGRAM: Pogledajte Radu kako meša guzom!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ŠOU PROGRAM: Pogledajte Radu kako meša guzom!

Učesnica Velikog brata je igrala uz muziku, dok joj se Stefani smejala.

U kući "Velikog brata" bila je priređena žurka, prilikom koje su se ukućani ludo zabavljali. Svi su bili veseli, a pod desjtvom alkohola počeli su da se ljube, viču i igraju uz muziku. Kako bi podigao atmosferu, Luća je pozivao sve da igraju.

"Ko ne ustane, mama mu je gej", rekao je on, dok su uglavnom svi bili na podijumu. Celu žurku je posmatrala Rada iz tajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dela kuće, koja je ustala kada je čula Lućine reči.

"Evo da mi mama ne bude gej", pričala je Rada dok je igrala. Njen ples je bio veoma smešan, što je primetila Stefani, koja nije mogla da sakrije svoju reakciju.

Pogledajte kako je izgledao Radin ples:

Rada u strahu "da joj mama nije gej" #VelikiBrat

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šou: Pogledajte kako Rada meša guzom (video)

Izvor: Svet, 28.Sep.2015

U kući “Velikog brata” bila je priređena žurka, prilikom koje su se ukućani ludo zabavljali. Svi su bili veseli, a pod desjtvom alkohola počeli su da se ljube, viču i igraju uz muziku. Kako bi podigao atmosferu, Luća je pozivao sve da igraju.. “Ko ne ustane, mama mu je gej”, rekao je on,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.