U Velikom bratu nije skidao babine vunene carape a sad ulazi u Maldive da napravi HAOS

Izvor: medio.rs, 30.Jul.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Velikom bratu nije skidao babine vunene carape a sad ulazi u Maldive da napravi HAOS

Među ukućane stiže, verovali ili ne, i starleta iz Švajcarske, kao i još jedna VB zvezda

U rijaliti program “Maldivi” ulaze novi takmičari, a jedan od njih stekao je već popriličnu popularnost, i to kao ukućanin “Velikog brata“.

Svi se jako dobro sećaju Živana Jovanićevića Bureka, jednog odnajinteresantnijih učesnika i najvećih favorita druge sezone“ >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Velikog brata”, koji je ostao upamćen po tome što “mora da nosi vunene čarape, koje mu je isplela baba”.

Odmah pri ulasku 2007. godine prikupio je simpatije publike, a više puta je za sebe rekao da je “veliki seljak”.

Osim njega, u “Maldivima” ćemo gledati i Branislava Radonjića Brendona, koji se u poslednje vreme na društvenim mrežama pojavljivao u društvu Ružice Veljković. Bureku i Brendonu će se pridružiti Švajcarkinja Dajmond Kost iz Švajcarske, koja poručuje da će pokazati ko su u stvari – starlete!

– Najviše mi se dopada Zmaj i sa njim ću verovatno provoditi najviše vremena – rekla je Dajmond.

Ko zna, možda se za Zmaja uskoro, konačno nađe i – Zmajica!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.