Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U "Velikom bratu" ga je iznervirao STIROPOL, šokirao je na "Farmi", a ovo je njegovo gnezdo na Ibarskoj magistrali

Andrija Era Ojdanić je jedno vreme zaređao po rijalitijima onako pošteno, ali ga, bez šale, široki auditorijum poznaje po širokom opusu narodne muzike i motelu koji drži na Ibarskoj magistrali.

Ipak, Era voli da privlači pažnju, pa je tako u "Velikom bratu" saveznika našao u Miliću Vukašinoviću, a na "Farmi" je sablaznio javnost da je bio sa maloletnicom.

Era nastupa gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << god da ga pozovu i gde mogu da ga plate, ali je maltene domaći na Kosidbi na Rajcu ili u Guči, kao i na sličim priredbama. On je pre nekoliko godina ugostio našu ekipu u Meljaku, a gde Era živi i čime se bavi kad ne peva, saznajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Farma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.