Stariji brat Velikog vođe uživao na koncertu Erika Kleptona

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stariji brat Velikog vođe uživao na koncertu Erika Kleptona

Kim Džong Čol (33), stariji brat lidera Severne Koreje Kim Džong Una snimljen je u Londonu na koncertu Erika Kleptona, čiji je veliki obožavalac.

Čol je nekoliko puta viđan na nastupima legendarnog gitariste, koji je ovog puta dva dana zaredom nastupao u londonskom Rojal Albert Holu, a brat Kim Džong Una je prisustvovao na oba koncerta.

Jedna japanska televizija objavila je snimak na kojem se vidi kako Čol ulazi u Rojal Albert Hol, obučen u rokerskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << maniru, u kožnoj jakni i naočarima za sunce. U stopu su ga pratili telohranitelji, ali i jedna devojka koja je bila obučena skoro identično kao on.

Blicevi su blještali, novinari su se gurali i utrkivali u postavljanju pitanja, ali odgovore nisu dobili. Identična situacija desila se i naredne večeri.

Novinar BBC-ja Simeon Paterson bio je jedan od brojnih predstavnika sedme sile koji su pokušavali da dobiju bilo kakvu izjavu od Kim Džong Čola.

- Izgledao je kao svaki drugi Kleptonov fan, s tom razlikom da je bio okružen telohraniteljima...Koji očigledno nisu bili Kleptonovi fanovi i koji su delovali pomalo izgubljeno - rekao je Paterson.

Severnokorejske diplomate u Londonu potvrdile su da je Čol zaista posetio London i prisustvovao koncertu.

Južnokorejska agencija Jonhap javila je da je Čol odseo u Londonskom Chelsea Harbour hotelu u kome soba za jednu noć košta 3.290 dolara.

Kim Džong Čol je srednji sin pokojnog lidera Kim Džong Ila, koji je preminuo 2011. godine. Najstariji Kim Džong Nam (44) ima različitu majku od dvojice mlađe braće, pomenutog Čola i današnjeg lidera Severne Koreje, Kim Džong Una.

Nam je bio prvi kandidat za očevog naslednika, sve dok 2001. godine nije bio akter političkog skandala, kada je pokušao da uđe u Japan koristeći lažni pasoš, pod izgovorom da je "hteo da poseti Diznilend". Tada je izbbor pao na najmlađeg Una, a Čol je bio zadužen za "poslove propagande".
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   London

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.