ŠTA JOJ SE DESILO!? Ena se POVUKLA IZ JAVNOSTI pre par godina! Danas je NEĆETE PREPOZNATI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JOJ SE DESILO!? Ena se POVUKLA IZ JAVNOSTI pre par godina! Danas je NEĆETE PREPOZNATI (FOTO)

Fanovi iznenađeni!

Ena Popov, široj javnosti je postala poznata po rijalitiju "Veliki Brat". Ona je na samom rađanju rijaliti programa u Srbiji imala ljubavnu vezu sa Markom Miljkovićem, što je bilo probijanje leda pred kamerama. Marko i Ena su se zabavljali tokom cele sezone, a svoju ljubav su nastalili i nakon rijalitija.

Kasnije, njih dvoje su postali voditelji muzičkog ptakmičenja "Zvezde Granda", a nakon nekog vremena su se rastali i svako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuo svojim putem.

Prisetimo se nekih od momenata Ene i Marka!

Pre nekoliko godina Ena je odlučila da ostavi voditeljsku karijeru, makar privremeno. Udala se i negde po sledu stvari, rodila ne jedno, već dvoje dece. Danas je Ena Popov ponosna mama ćerki Mile i Rije, ali njen izgled je pomalo drugačiji.

Ena se za vreme odsustva nije skrivala od javnosti, ali njene nove fotografije izgledaju kao da je nešto promenila na sebi. Međutim, retko ko može da kaže šta.

Primetno je da su njene jagodice istaknutije, a oči manje. Čini se i da je u licu mršavija pa se pretpostavlja da se ili podvrgla nekoj estetskoj operaciji ili pribegla nekom posebnom programu kojim se sređuju fotografije kako bi osobe na njima izgledale lepše i atraktivnije. Prilikom slikanja, Ena je u naručju držala svoju mlađu ćerku pa nema sumnje da, radila nešto na sebi ili ne, je i dalje vredna i posvećena majka.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.