SECATE LI SE ZAVODNIKA IZ VELIKOG BRATA Smuvao je poznatu cicu a zajedno su vodili Zvezde Granda

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2016, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SECATE LI SE ZAVODNIKA IZ VELIKOG BRATA Smuvao je poznatu cicu a zajedno su vodili Zvezde Granda

On je bio glavni zavodnik u rijalitiju "Veliki brat", devojke su ludele za njim, a njegovo srce tada je osvojila jedna voditeljka.

Marko Miljković se ulaskom u prvu sezonu "Velikog brata" predstavio se kao di džej iz Brusa, čime se i dan danas bavi. Marko se dosta promenio od učešća u rijalitiju, ugojio se, a pustio je i bradu.

U prvoj sezoni "Velikog brata", on je bio glavni zavodnik, a na njegove čari pala je Ena Popov. Poseban bes kod mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << izazvao je kada je pričao kako su milioni muškaraca ljubomorni na njega jer su devojke poludele za njim.

Njih dvoje su prvi imali seks u rijalitiju, kada su se ispod jorgana prepustili strastima.

Po izlasku iz rijalitija Marko je sa Enom vodio emsiju "Zvezde Granda", a onda su se razišli.

Marko se i dalje bavi muzikom, a možemo da primetimo da se i dosta promenio.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.