Pukla veza: Džidža ostavila Cecinog brata

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla veza: Džidža ostavila Cecinog brata

Pevačica Aleksandra Džidža Stojković i Milan Marinković raskinuli su posle četiri meseca.
Dojučerašnji par je samo naizgled imao idiličnu vezu – u njihovom odnosu često je bilo trzavica, čak su i nekoliko puta raskidali, a sada su i konačno rešili da stave tačku na svoju ljubav.
Najveći problem bio je taj što su često bili razdvojeni zbog posla, kao i ljubomora, budući da Milan važi za velikog zavodnika – pre Džidže bio je s manekenkom Sarom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Trajanović i pevačicom Majom Nikolić.
Pozvali smo Džidžu da proverimo naša saznanja.
Tačno je da smo raskinuli! Naša veza prosto više nije mogla da funkcioniše, i to je to. Više od toga ne želim da komentarišem”, kratko nam je rekla pevačica, koja će uskoro otići na turneju po Australiji.

#svet
The post Pukla veza: Džidža ostavila Cecinog brata appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.