Pobednik “Velikog brata” uplovio u muzičke vode

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik “Velikog brata” uplovio u muzičke vode

Prošlogodišnji pobednik "Velikog brata" Darko Petkovski Spejk snimio je spot sa mladom muzičkom zvezdom Tajzijem. Numera je prava "letnja", odnosno, bržeg je ritma.

Video je realizovan na nekoliko lokacija u Splitu, a mladi pevaču spotu vozi lični Mercedes Josipa Broza Tita, čime opravdava nadimak Mladi Broz, koji je već stekao u regionu.

Dragan Veličkovski Tajzi je muzičar iz Makedonije koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam piše tekstove i melodije za svoje pesme. Muzikom se bavi već sedam godina i za to vreme napravio je dva albuma, nekoliko singlova i više od deset spotova sa po nekoliko miliona pregleda. "Palimo" je njegov prvi singl na srpskom jeziku, a duet sa Darkom je došao prirodno, budući da su prijatelji iz detinjstva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Propevao pobednik „Velikog brata“ (VIDEO)

Izvor: Poznati.info, 25.Jun.2016

Darko Petkovski Spejko, pobednik poslednje sezone „Velikog brata“ odlučio je da iskoristi popularnost koju je stekao u rijalitiju i uplovi u estradne vode. On je snimio pesmu i spot za pesmu „Palimo“, koju je izveo u duetu sa makedonskim pevačem Tajzija. Prateći aktuelne trendove, kad...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.