POKAZALA SVE: Mirjana šetala SKROZ gola, ukućani šokirani! (18+) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA SVE: Mirjana šetala SKROZ gola, ukućani šokirani! (18+) (VIDEO)

Nije nikakva novost da Mirjana Praizović voli da se skida, to je radila i u "Velikom Bratu", i sada u "Parovima", a ovoga puta je ipak šokirala gledaoce kada je pokazala sve u kupatilu.

Mirjana je bez blama, izašla gola iz tuš kabine i šetkala se okolo, a dok je Praizovićeva pronašla peškir i umotala se, svi su već videli njenu necenzurisanu golotinju.

Pogledajte golu Mirjanu Praizović:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nema nimalo blama: Gola golcijata Mirjana prošetala vilom Parova (video 18+)

Izvor: Svet, 23.Mar.2017

Mirjana Praizović je pokazala da joj golotinja pred kamerama nikako ne predstavlja problem. Ona je posle tuširanja, kada je shvatila da je neko sklonio njen peškir, potpuno naga izašla iz tuš kabine i šetala po kupatilu, ne bi li pronašla peškir kojim bi mogla da se ogrne.. Njoj nikako nisu smetali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.