On daje glas Velikom bratu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Feb.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On daje glas Velikom bratu! (FOTO)

Sigurno ste se pitali ko tri meseca nadgleda stanare luksuzne kuće i ko im zadaje one blesave zadatke.

Preumoran. I predekoltiran.

Posted by Boris A. Trivan on Sunday, 13 December 2015

Iako je sezona regionalnog Velikog brata iza nas, ovaj rijalitiji je ponovo u prvom planu i to zbog momka koji pozajmljuje glas upravo njemu- Velikom bratu, koji sve vidi, sve zna.

Produkcija mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << promenila boju glasa da bi zvučao poput robota i da ga niko ne bi prepoznao, ali su ga novirani otkrili!

Radi se o Borisu Trivanu iz Zrenjanina kojeg svi znaju sa Twittera kao "Pokojnu Milevu".

"Neću vas pitati kao ste me otkrili, ali svaka vam čast. Zbog ugovora koji me veže ne smem da kažem ništa o angažmanu u rijalitiju", rekao je Trivan za hrvatski "24 sata".

Trivan je ispričao da mu je super bilo dok se rijaliti snimao, ali da je jedva čekao kraj, jer je uloga Velikog brata naporna.

"Delio sam zadatke, razgovarao sa učesnicima svakodnevno, morao da ih kažnjavam, tešim...".

Boris A. Trivan aka Pokojna Mileva na društvenim mrežama ima preko 300 hiljada pratilaca. Često proziva poznate ličnosti, posebno pevačice.

Jelenu Karleušu je jednom toliko zadirkivao da je mu je zapretila da će ga našamarati kada ga bude srela.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.