OD VELIKOG BRATA DO DRŽAVNOG POSLA Rijaliti zvezda brine o srpskim lukama

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD "VELIKOG BRATA" DO DRŽAVNOG POSLA Rijaliti zvezda brine o srpskim lukama

Nekadašnja voditeljka i učesnica rijalitija danas radi u državnoj Agenciji za upravljanje lukama, ali nije spremna da usmeno odgovara na pitanja novinara.

Ivana Škorić, biša voditeljka TV Pinka, našla se na mestu PR-a državne agencije koja se bavi ozbiljnim pitanjima razvoja srpskih luka i rečnog saobraćaja u Srbiji i šire. „Blic“ je juče pokušao od nje da dobije odgovore na nekoliko važnih pitanja, ali usmeno Ivana nije htela da nam odgovori.

- Ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da odgovaram usmeno, pošaljite pitanja mejlom - rekla nam je Ivana, ali do kraja radnog vremena odgovori nam nisu stigli ni putem mejla.

A samo smo hteli da joj postavimo pitanja koja se tiču njenog posla, a tiču se nekih od gorućih tema glavnog grada naše zemlje, a i šire. Između ostalog, tražili smo odgovor oko statusa Luke Beograd, projekta „Beograd na vodi“, kao i projekta čišćenja zagađenih srpskih reka. Složićete se, teme nimalo nisu slične onima koje se pretresaju u, recimo, „Velikom bratu“, u kojem je učestvovala.

Veliki brat“ u rezervi

Ivana je karijeru počela kao manekenka, ali je njeno lice postalo prepoznatljivo tek kada je stigla na Pink. Ali, kada karijera zaškripi, tu je „Veliki brat“. Ona je bila učesnica treće sezone rijalitija „VIP Veliki brat“ zajedno sa Mirom Škorić, Gruom, Nenadom Čankom, Miom Borisavljević, Filipom Kapisodom. Pobednik je bio Miroslav - Miki Đuričić.

Ivana, koja je postala državni službenik dok je na mestu ministra saobraćaja bio Milutin Mrkonjić, i koji ju je u startu zaposlio kao svoju savetnicu, ostala je na budžetu i nakon što je Mrka otišao sa svoje pozicije.

- Ivana je dobra žena, disciplinovana i vredna. Sve najbolje mogu da kažem o njoj. Zaslužuje da napreduje. Ako joj bude ponovo potrebna moja pomoć, uvek će je dobiti - kaže Mrka za „Blic“.

Početkom 2013. pojavila se informacija da Ivana ponovo počinje da se bavi voditeljstvom, da je potpisala prelazak na TV Prvu. Od tog transfera nije bilo ništa. Očigledno je imala želju da se bavi poslom koji voli i ume da radi, ali sa TV Prve nisu bili spremni za saradnju. Zato je državna služba bila siguran hleb i tu se Ivana zadržala do danas.

Momci iz „Državnog posla“: Podržavamo koleginicu!

- Podržavamo koleginicu 100 odsto u njenoj izjavi, jer još je u Ljetopisu popa Milentija iz 1256. godine stajalo: „A akogah nekoji od jegoh podanika v državnago kmetstvo prizvaše, isto imade takvago pozivago uz vino i prasad i radovanije primiti“ - kažu momci iz „Državnog posla“ Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković, poznatiji kao Torbica, Čvarkov i Boškić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.