Novi trend rijalitija: Učesnici argentinskog Velikog Brata imali seks pred kamerama! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Avg.2015, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trend rijalitija: Učesnici argentinskog Velikog Brata imali seks pred kamerama! VIDEO

Ukoliko ste mislili da se samo u Srbiji svašta dešava u rijalitijima pred kamerama, ovo je već još jedan video koji to demantuje.

Naime, izgleda da je postao hit da se propagira seks i erotika pred kamerama. Imali smo prilike da vidimo kineski rijaliti u kom žene zadovoljavaju muškarce dok oni pevaju. Ovoga puta, imamo prilike da vidimo video Velikog Brata koji se emituje u Argentini.

Mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su mislili da se seks pred kamerama desio samo u rijalitiju Parovi u Srbiji, međutim to nije istina. Mladi ljudi nemaju problem da svoje želje i potrebe ''obave'' pred kamerama. Učesnica argentinskog Velikog Brata od svega dvadeset godina skinula se pred kamerama. Nakon toga, ona i njen parter imali su seks. Pogledajte video:

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.