Zvezdina mršava pobeda u derbiju: Partizan odbranio „plus devet“ i poslao večitog rivala na Mega Leks!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina mršava pobeda u derbiju: Partizan odbranio „plus devet“ i poslao večitog rivala na Mega Leks!

Crveno-beli slavili u Hali sportova sa 76:73, ali su zauzeli drugo mesto pred početak plej-ofa. Jagodina rival crno-belih u borbi za finale

Juniori Crvene zvezde još jednom ove sezone uspeli su da savladaju Partizan u večitom derbiju (76:73), ali ta pobeda nije bila dovoljna da zauzmu lidersku poziciju pred početak plej-ofa. Na njoj su ostali izabranici Bojana Salatića, koji su uspeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odbrane „plus devet“ iz prvog dela sezone.

Zvezda jeu toj jurnjavi za razlikom izgubila nekoliko ključnih lopti u napadu, pa su crno-beli obezbedili najbolju startu poziciju i za rivala u polufinalu dobili četvrtoplasiranu Jagodinu. Crveno-beli će u borbi za veliko finale igrati sa vršnjacima iz Mega Leksa, sa kojima će imati daleko više problema.

Odličnu utakmicu pred 500 ljudi u Hali sportova obeležio je sjajni šuter crno-belih Slobodan Jovanović, koji je za 38 minuta na parketu postiga 39 poena i zabeležio 10 skokova. Partizan je bio lišen pomoći Miloša Glišića i Nikole Tanaskovića, ali je ipak uspeo da pruži pruže više nego dostojan otpor večitom rivalu.

Kod Crvene zvezde najefikasniji je bio Aleksa Radanov sa 17 postignutih poena, dok je Boriša Simanić ubacio tek devet, iako je praktično ceo meč proveo na terenu.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.