Zvezdi u Kupu sudi Mažić, Partizanu čovek koji je optužen da im je pomogao!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi u Kupu sudi Mažić, Partizanu čovek koji je optužen da im je pomogao!

Prvi mečevi polufinala Kupa Srbije igraju se u sredu, a Sudijska komisija FSS je odredila ko će suditi na Banovom Brdu i Novom Sadu.

Meč između Čukaričkog i Crvene zvezde poveren je Miloradu Mažiću njegovim pomoćnicima Milovanu Ristiću i daliboru Đurđeviću. Dodatne pomoćne sudije su Nenad Đokić i Lazar Lukić, dok je za četvrtog sudiju određen Nemanja Petrović.

Zanimljivo, najbolje srpske sudije su nedavno sudile meč ova dva rivala i u šampionatu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Foto: Marko Todorović

Susret između Vojvodine i Partizana sudiće Danilo Grujić. Čovek koji je sudio večiti derbi i koji je okarakterisan kao osoba koja je pomogla crno-belima.

- Ostala je gorčina posle derbija zbog izuzetno pristrasnog suđenja Grujića. Zvezda je mnogo veliki klub na ovim prostorima da bi se smelo dozvoliti onakvo suđenje na Marakani. Ali očigledno je da u 50. minutu Leonardo, po svim kriterijuma i pravilima, dobije crveni karton. Ono je sramota. Postoje organi FSS koji su morali da reaguju posle derbija. Ako nije video sudija, postoji snimak posle dva ili tri dana da se pogleda. Niko nije reagovao. To najbolje govori o tretmanu kakav ima Partizan, a kakav Zvezda - rekao je Terzić tokom dana, ne štedeći Grujića:

Foto: Marko Todorović

- Da li bi Partizan dobio derbi da je u tom 49. ili 50. minutu ostao bez igrača? Gledali smo Bajern, sinoć i El Klasiko. Isključe ti ti igrača – izgubiš utakmicu. Bože moj, zašto nisi vodio računa o svom ponašanju? Svugde u Evropi je standard da se za to dobije karton, samo nije za Partizan. Imali su obilati vetar u leđa od strane sudije. Pazite, suđenje nije egzaktbna nauka pa da su 2+2=4. U fudbalu može i ovako i onako. Zavisi od toga kako sudija proceni. A Grujić je dao sebi za pravo da ne svira i faul Tavambe nad Manojlovićem. Da se to desilo na 10 metara ne bi bio faul, ali vrlo dobro znate da je golman u petercu zaštićen kao beli medved. Zato i postoji peterac. Tu nema kontakta sa golmanom. Ne kažem da je bio čist faul, ali je mogao da ga svira. A on nikada nije svirao u našu korist kada god je mogao ili ovako ili onako.

Njemu će pomagati Milan Minić i Ivica Stojanović. Dodatne pomoćne sudije su Marko Popović i Milan Ilić, dok je za četvrtog sudiju određen Oliver Petrović.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbolji izbor? Evo ko će deliti pravdu u polufinalu Kupa!

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017

U senci burnih polemika na relaciji Partizan - Vojvodina i Partizan - Crvena zvezda, određene su i sudije za predstojeće prve mečeve polufinala Kupa Srbije...Kao što znate, plasman u polufinale izborile su ekipe Partizana, Crvene zvezde, Vojvodine i Čukaričkog, a u prvim mečevima koji su na programu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.