Zvezdi, Đurovskom i Delijama upućena čestitka iz Partizana?!

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2017, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdi, Đurovskom i Delijama upućena čestitka iz Partizana?!

Kad se već nije desilo obrnuto, može i ovako...

Svega i svačega smo se nagledali ove sezone u srpskom fudbalu, pa nas ni najnovija dešavanja po okončanju takmičenja u Superligi ne iznenađuju previše.

Ako ste pratili današnje vesti, mogli ste da vidite da Crvena zvezda nije želela da čestita Partizanu na osvojenoj tituli, već je čestitku uputila na adresu Fudbalskog saveza Srbije.

Takođe, treneru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde Bošku Đurovskom sinoć je ''izletela'' čestitka najvećem rivalu, da bi danas korigovao svoju izjavu tvrdnjom da je sve rekao ''kurtoazno''.

U Partizanu se posle ostvarenog najvažnijeg cilja u ovoj sezoni više ne uzbuđuju previše zbog ''otrovnih strelica'' iz Zvezde, pa kada već crveno-beli ne žele da im čestitaju na osvojenoj tituli, predsednik Partizana Milorad Vučelić je došao na ideju da - on čestita komšijama.

''Hoću već sada da čestitam igračima Zvezde, treneru Đurovskom, što su igrali teško prvenstvo, borili se do poslednjeg trenutka, koliko su mogli i imali mogućnosti.

Zahvaljujem im se, jer da oni nisu igrali dobro, ni igrači Partizana se ne bi trudili da budu još bolji. Čestitam igračima i navijačima Zvezde što su učestvovali u jednom fer takmičenju. Sada su bili drugi, treba nastaviti'',
pokušao je ujedno i da ''uteši'' crveno-bele Milorad Vučelić u izjavi koju je preneo ''Mondo''.

Ipak, Vučelić se još uvek nada da će čestitka na Partizanovu adresu stići sa Marakane, možda već za vikend posle finala Kupa.

''Možda čekaju subotu da nam čestitaju duplu krunu'', razmišlja Vučelić i uverava da će on Zvezdi čestitati ako bude bolja u borbi za trofej Kupa.

''U svakom slučaju, mi ako budemo imali razloga, mi ćemo njima čestitati'', naglasio je Vučelić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.