Zvezda slavila u večitom derbiju!

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda slavila u "večitom derbiju"!

Vaterpolisti Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa Prve A lige Srbije, pa će na domaćem terenu imati priliku da obezbede plasman u finale.

Vaterpolo "večiti derbi" nalazi se pod znakom pitanja ali je na kraju ipak odigran pošto je domaćin obezbedio mazut neophodan za grejanje vode u bazenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Partizan je u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa Prve A lige ugostio Crvenu zvezdu i izgubio rezultatom 4:9 čime je došao u neugodnu poziciju pred revanš meč.

Rezultat je tokom prve dve četvrtine bio u egalu ali je aktuelni šampion potom dodao gas i sigurnom igrom zasluženo stigao do "brejka".

Crvena zvezda će na domaćem terenu imati priliku da upiše drugu pobedu i da na taj način obezbedi plasman u finale plej-ofa domaćeg šampionata gde bi branila trofej osvojen prošle godine.

Drugi polufinalni par čine Radnički i Vojvodina a vicešampion je u petak u Kragujevcu slavio u prvoj utakmici.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda povela protiv Partizana

Izvor: B92, 25.Apr.2015

Vaterpolisti Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 9:4 i poveli sa 1-0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Prve A lige...U duelu za koji se spekulisalo da će biti otkazan zbog hladne vode u bazenu na Banjici, Zvezda je trijumf obezbedila boljom igrom u drugom poluvremenu i sjajnim odbranama Šefika...Prve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.