Zvezda počinje Top 16 kao Partizan prošle sezone, Galata sredinom januara u Areni

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda počinje Top 16 kao Partizan prošle sezone, Galata sredinom januara u Areni

Košarkaši Crvene zvezde takmičenje u Top 16 fazi Evrolige započenje drugog dana 2015. godine kada će u beogradskoj Kombank areni ugostiti madridski Real od 19 časova.

Zanimljivo, Madriđani su i ove godine, takođe 2. januara gostovali u Beogradu, ali su tada na startu Top 16 igrali sa Partizanom.

Zvezda će u drugom kolu (8. januar, 20.45) igrati u Tel Avivu protiv Makabija, koga dobro poznaje iz prošle sezone, dok će u trećem (15-16. januar)kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dočekati Galatasaraj, nedugo nakon stvorene loše atmosfere usled ubistva navijača crveno-belih Marka Ivkovića u Istanbulu, uoči meča ova dva tima.

U četvrtom kolu sledi put u Barselonu na megdan španskom velikanu u Blaugrani, u narednom će dočekati Albu na čijoj klupi sedi Saša Obradović, pa Žalgiris, dok će prvi krug okončati gostovanjem Panatinaikosu, starom znancu iz prošle sezone.

Osmo kolo počinje 26. i 27. februara i Zvezda će igrati redom sa istim rivalima, samo što će biti domaćin ekipa kojima je gostovala i obrnuto, a Top 16 fazu završiće 9. ili 10. aprila na svom terenu protiv PAO.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Beogradska Arena,   Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda otvara Top 16 fazu sa istim Partizanovim protivnikom godinu dana ranije!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014

Drugog januara 2015. godine, madridski Real će gostovati u "Kombank areni", baš kao i 2. januara 2014. godine..Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Beogradu ekipu Laboral Kuće (90:82) i igraće u E grupi Top 16 faze Evrolige, zajedno sa Real Madridom, Barselonom, Makabijem, Panatinaikosom, Galatasarajem,...

Nastavak na Telegraf.rs...

OPREZ: Zvzedo, čuvaj se stiže Fernandez (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Dec.2014

Košarakaši Reala iz Madrida biće prvi gosti u Kombank areni u TOP 16 fazi Evrolige 2. januara i ne treba govoriti o kakvim je igračkim veličinama reč. To dovoljno pokazuje najbolja akcija desetog kola najelitnijeg klupskog evrospksog takmičenja u kojoj je Rudi Fernandez na fenomenalan način asistirao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.