Zvezda kvari posao - Partizan ostaje bez željenog pojačanja!?

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2016, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda kvari posao - Partizan ostaje bez željenog pojačanja!?

Mesec dana nakon što je Arbitražna komisija KSS "spustila rampu" Partizanu na putu ka željenom pojačanju dogodio se potpuni obrt pa crno-beli sada imaju šansu da angažuju igrača ukoliko im Zvezda ne pokvari posao.

Košarkaški klub Partizan NIS uskoro bi mogao da dobije pojačanje na poziciji plejmejkera ukoliko je trener Aleksandar Džikić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i dalje rešen da u svoj tabor dovede momka o kojem je govorio u superlativima.

Dosadašnji član valjevskog Metalca Petar Rakićević (21) već je bio viđen u Partizanu ali je Arbitražna komisija KSS pre mesec dana donela odluku da mladi košarkaš nema osnova za jednostrani raskid ugovora.

Osnov za traženje raskida ugovora navodno su bile neisplaćene zarade što na Arbitraži nije potvrđeno pa je Petar Rakićević ostao na platnom spisku Metalca koji je sada povukao neočekivan potez.

Klub iz Valjeva je dao ispisnice Petru Rakićeviću, Dušanu Kutlešiću i Nikoli Kočoviću što je za "Sportski žurnal" potvrdio i novi predsednik Metalca Duško Đukaković.

"Deo dugova je vraćen kroz davanje ispisnica trojici igrača - Petru Rakićeviću, Dušanu Kutlešiću i Nikoli Kočoviću. To uopšte nije zanemraljivo" rekao je Đukanović za "Žurnal" povodom finansijske situacije u Metalcu.

To znači da je Partizanu sada otvoren put ka angažovanju Petra Rakićevića, ali nije isključeno da se u trku uključi i Crvena zvezda mts jer i klub sa Malog Kalemegdana pokazao interesovanje za ovog polivalentnog igrača.

Pojedini regionalni portali pišu da će sva trijica pomenutih igrača završiti u Crvenoj zvezdi mts, a da će predsednik crveno-belih Nebojša Čović pomoći da se račun Metalca odblokira i da klub nesmetano počne sa takmičenjem u Košarkaškoj ligi Srbije.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.