Zvezda i Partizan ipak oduvali nejakog Vučića

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Partizan ipak oduvali nejakog Vučića

Ono što besmisleno kokodaču dugo vremena unazad premijer Srbije Aleksandar Vučić i prvi policajac Srbije Nebojša Stefanović ipak se pokazalo u pravom svetlu - to su bile reči političara željnih vlasti koje ne vrede ni boba po kojem je urinirano - ipak nija država jača od svih, i ipak ne možemo sve da privedemo pravdi i obezbedimo pravdu običnim građanima Srbije, što je javno, na ekonomskom forumu na Kopaoniku, priznao naš bogočovek, predsednik Vlade Srbije, izjavom: "Privatizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je jedino rešenje za sportske klubove, poput Partizana i Crvene zvezde, ali država nema snagu da to sada sprovede.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je na Kopaoniku izjavio da se istražuje koliko novca je ukradeno u klubovima Crvena zvezda i Partizan i da će radna grupa uskoro objaviti rezultate do kojih je došla po tom pitanju. Na pitanje novinara koliko novca je ukradeno u Zvezdi i Partizanu, on je rekao da je radna grupa istražuje taj slučaj i da je došla do rezultata.

- Možete da ih očekujete uskoro, ali privatizacija je za to pravo rešenje", rekao je Vučić upitan da prokomentariše navode objavljene u emisiji "Reporter" na B92 o navodnim mahinacijama u poslovanju ta dva kluba.

On je naglasio i da su svi političari iz SNS izašli iz uprava klubova i da od funkcionera SNS niko nije nigde, negirajući da je Slaviša Kokeza, potpredsednik FK Crvena zvezda, visoki funkcioner te stranke.

- To može da se reši samo privatizacijom, a da li država ima snage da to sprovede - ja se plašim. Hiljadu puta sam zbog toga što sam tražio privatizaciju klubova čuo "Vučiću, pederu" zato što sam najavio privatizaciju. Nadam se da ću uspeti da ubedim ljude iz Zvezde i Partizana da je privatizacija rešenje za klubove, a sada za to nisam sposoban - rekao je Vučić.

On je osporio i argument iznet u emisiji da klubovi ilegalno posluju pošto su im računi u blokadi, a oni i dalje obrću novac. - Kad je reč o blokadi, ne možemo da ukidamo klubove zato što su u blokadi. Hoćete da ukinemo DS zato što je u blokadi, kako se toga niste setili u emisiji - rekao je Vučić, prenosi portal mondo.rs.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.