Željko Obradović: Nisam ja zvezda, ja sam partizan!

Izvor: Press, 22.Sep.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Obradović: Nisam ja zvezda, ja sam partizan!

Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović je sa ekipom gostovao na turniru u Zadru, gde je imao spreman odgovor na konstataciju novinara "Večernjeg lista" Dražena Brajdića da je zvezda gde god se pojavi.
"Nisam ja zvezda, ja sam partizan", odgovorio je legendarni stručnjak koji je Partizanu doneo titulu prvaka Evrope 1992. godine kao trener, uz osvrt na nadimak Žoc.
"Kada je 1973. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kićanović kao član reprezentacije bivše SFRJ postao prvak Evrope, mi klinci jako smo se palili na košarku, jer je Kićan bio naš Čačanin. Šutirali smo do iznemoglosti, a kada bi lopta ušla "bez koske" mi bismo vikali "svaka cepa". Kako je meni to dosta dobro išlo jedan mi je prijatelj rekao da sam Željko Obradović Cepač, a to je vremenom preraslo u Žoc. Danas me tako zovu i jako volim taj nadimak", otkrio je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:
Batalio košarku? Darko Miličić postaje kikbokser!
Jović: Moja ljubav prema Zvezdi je prevagnula!
Partizan nadigrao Ortez za finale turnira u Monpeljeu
   
On će posle Zadra ekipu voditi na turniru "Glorija kup" u Istanbulu od 23. do 26. septembra, gde je Fenerbahče u grupi B sa Crvenom zvezdom i moskovskim CSKA.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.