Zadivljujuće slike stižu iz Bolonje (video) (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2017, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadivljujuće slike stižu iz Bolonje (video) (foto)

Fotografije i snimci nastali tokom derbi susreta između Fortituda i Vitrusa svedoče o tome koliko se košarka voli i poštuje u Bolonji.

Slavni italijanski klubovi iz Bolonje odavno nisu ni senka onoga što su nekada bili, ali to ne znači da su stanovnici ovog grada zaboravili na veličinu Virtusa i Fortituda.

Večerašnji "večiti" košarkaški derbi Bolonje bio je 105. po redu, a pobedu je odnela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipa Fortituda koja je slavila rezultatom 79:72.

Utisak je, ipak, da je pobedila košarka, jer je hala bila ispunjena do poslednjeg mesta, a ljubitelji sporta pod obručima priredili su fantastičnu atmosferu svojim miljenicima.

Pogledajte scene sa večerašnjeg meča. Reklo bi se da je najbolji komentar na sve sadržan u tvitu:

"Bolonja, Italija. Košarka. Tačka"

Bologna, Italia. Il basket. Punto. 🙏🏻❤️🏀 pic.twitter.com/wRVBnyXXl6

— Italbasket (@Italbasket) April 14, 2017
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.