Vujošević: Interesantna je simbioza Budućnosti i Zvezde

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Interesantna je simbioza Budućnosti i Zvezde

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegov tim sa velikom dozom opreza ulazi u meč protiv Budućnosti u 13. kolu Jadranske lige.
"Budućnost je ekipa koja je svakom godinom sve bolja, a ove sezone vidi svoju šansu da se plasira u finale Jadranske lige kako bi izborila učesće u Evroligi. Oni su projekat iz kojeg stoji država i vlasnik kompanije "Voli" Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Bokan, koji se zaljubio u košarku, ulaže značajna sredstva. Vidim čak i da često dolazi u goste i sponzoriše Crvenu zvezdu, interesantna je simbioza ta dva kluba. Moramo da budemo svesni opasnosti, ali i od pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze", rekao je Vujošević na konferenciji za medije.

On je dodao da su Ðorđe Gagić i Saša Pavlović neizvesni za meč protiv podgoričkog tima zbog povreda, dok već duže vreme ne može da računa na Eda Murića.

"Videćemo još kakva će situacija biti sa Gagićem i Pavlovićem, ali nadam se da ćemo biti u skoro kompletnom sastavu, samo bez Murića", rekao je Vujošević.

Vujošević je istakao da crno-beli prate situaciju na tržištu, ali da se ne ne može očekivati skorašnji dolazak plejmejkera.

Utakmica 13. kola Jadranske lige između Partizana i Budućnosti igra se sutra od 19 sati u hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Evroliga,   Košarka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.