Vučić o haosu na derbiju: Ne mogu da razumem lomljenje stolica sopstvenog kluba

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o haosu na derbiju: Ne mogu da razumem lomljenje stolica sopstvenog kluba

"Povređeni policajci, to je strašna stvar", podvukao je Vučić i dodao da će svi za koje se utvrdi da se učestvovali u incidentima biti strogo kažnjeni

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će svi za koje se utvrdi da su učestvovali u incidentima na 148. Večitom derbiju biti strogo kažnjeni i istakao da ne razume navijače koji su lomili stolice i to na stadionu svog kluba. Predsednik vlade naveo je i da će u narednih godinu dana biti pokrenuta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << privatizacija sportskih klubova u Srbiji.

Osvrnuvši se na nerede na tribinama na nedavno održanoj fudbalskoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, Vučić je rekao da je to "strašna stvar" i da će izgrednici biti najstrožije kažnjeni.

"Povređeni policajci, to je strašna stvar. Lomljenje stolica, posebno sopstvenog kluba, to ne mogu da razumem. Ti ljudi biće strogo kažnjeni", podvukao je Vučić.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.