Veliko interesovanje za 149. derbi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2015, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za 149. derbi

Za predstojeći 149. "večiti derbi" srpskog fudbala između Crvene zvezde i Partizana očekivano vlada veliko interesovanje, što pokazuje podatak da su pojedini registrovani klubovi navijača iz zemlje i inostranstva već trebovali karte za svoje članove.

Trebovanja ulaznica pristižu sa svih strana i nema sumnje da će stadion "Rajko Mitić" biti ispunjen do poslednjeg mesta, objavila je na svom sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Crvena zvezda, koja je domaćin derbija.

Određene su i cene karata za tu utakmicu 9. kola nacionalne Superlige (Sever i Jug - 600 dinara, Istok - 1.000, Zapad - 1.200, Vip 2 - 2.000 i Vip galerija - 3.000 dinara), koje će biti puštene u prodaju u utorak, 8. septembra.

Takođe, karte će biti moguće kupiti i preko interneta od srede, 9. septembra.

Crvena zvezda je uputila apel navijačima da dođu ranije, kako bi se izbegle gužve ispred stadiona, kao i da se ponašaju u skladu sa zakonom.

Derbi utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu. 12. septembra, sa početkom u 19. sati.

Na tabeli Superlige Srbije Crvena zvezda je trenutno vodeća sa 20 bodova i ima pet bodova više od aktuelnog šampiona Partizana na trećem mestu i sa utakmicom manje.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.