Superliga na TV: Debi Milinkovića, Zvezda u Pazaru

Izvor: Mondo, 01.Apr.2015, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superliga na TV: Debi Milinkovića, Zvezda u Pazaru

Ukupno tri prenosa utakmica Jelen Superlige ovog vikenda. Dva prenosa na Areni sport i to mečevi "večitih rivala". U Subotici - vojvođanski derbi.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Povratak na superligaške terene posle još jednog reprezentativnog razočaranja.

U 21. kolu Jelen Superlige Srbije očekuje nas nekoliko lokalnih derbija (poput Spartak - Vojvodina, Voždovac - OFK Beograd, Borac - Mladost Lučani).

Ipak, najviše pažnje, po >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << običaju izazivaju mečevi "večitih rivala". Partizan, posle promene trenera i dovođenja Zorana Milinkovića umesto Marka Nikolića, pokušaće da se trgne i da sačuva dva boda prednosti nad Crvenom zvezdom.

A Zvezda gostuje u Novom Pazaru. Bilo bi to vruće gostovanje po crveno-bele da se taj meč igra uz prisustvo publike. Ali, Pazarci su kažnjeni pa će svedoka biti samo pred malim ekranima.

U Beogradu ćemo gledati mali gradski derbi Voždovac - OFK Beograd, sa debijem Bratislava Živkovića na klupi "zmajeva".

Evo koje utakmice 21. kola možete da gledate na televiziji:

SPARTAK - VOJVODINA
(subota, 4. april, 14h - RT Vojvodina 1)

Vojvođanski derbi igra se u subotu u Subotici gde će snage odmeriti stari rivali Spartak i  Vojvodina. Mečevi ova dva kluba su uvek prava fudbalska poslastica i stvar prestiža, pa se na severu Bačke očekuje velika borba i otvorena igra oba tima. Vojvodina polako posustaje u šampionskoj trci, ali je borba za treće mesto još aktuelna. Spartak se sa druge strane nalazi u sredini tabele, ali ne i dovoljno daleko od zone ispadanja.

NOVI PAZAR - CRVENA ZVEZDA (subota, 4. april - TV ARENA 1, 15.30h)

Crvena zvezda je u dobroj seriji, a dodatni vetar u leđa joj daju kiksevi Partizana, pa je prednost crno-brlih sada samo dva boda. Ipak, Zvezdu čeka teško gostovanje u Novom Pazaru,. Domaćin ove sezone igra dosta promenljivo, ali peto mesto na tabeli i 30 osvojenih bodova najbolje govore da se radi o kvalitetnoj ekipi koja svakoga može da savlada.

PARTIZAN - RADNIČKI KRAGUJEVAC (subota, 4. april - TV ARENA 1, 18h)

Debi na klupi Partizana novi šef struke Zoranom Milinković imaće u meču sa "fenjerašem" - kragujevačkim Radničkim. Ovakvi mečevi, unapred dobijeni, uvek nose veliku opasnost, pa će biti izuzetno zanimljivo videti kakva će biti reakcija crno-belih na promene u stručnom štabu. Duel ekipa sa potpuno drugačijim ambicijama, ali sa jednakim imperativom osvajanja sva tri boda u borbi za krajnji cilj. Čini se da bi Kragujevčani ipak bili zadovoljni i bodom.

PAROVI 21. KOLA (svi mečevi igraju se u subotu):

Spartak - Vojvodina (14h)

Borac - Mladost Lučani (15.30h)

Donji Srem - Čukarički (15.30h)

Napredak - Jagodina (15.30h)

Novi Pazar - Crvena zvezda (15.30h)

Rad - Radnički Niš (15.30h)

Voždovac - OFK Beograd (15.30h)

Partizan - Radnički 1923 (18h)

TABELA: Partizan 47, Crvena zvezda 45, Čukarički 37, Vojvodina 34, Novi Pazar 30, OFK Beograd 29, Rad 28, Jagodina 27, Spartak 24, Mladost 23, Napredak 20, Borac 20, Donji Srem 20, Radnički Niš 19, Voždovac 18, Radnički KG 14.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.