SVE ĆE DA PRŠTI: Ofanzivne postave Đurovskog i Nikolića, Zvezdino iznenađenje u poslednji čas (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE ĆE DA PRŠTI: Ofanzivne postave Đurovskog i Nikolića, Zvezdino iznenađenje u poslednji čas (SASTAVI)

Danas se igra poslednji ‘večiti derbi’ u okviru sezone 2016/17.
U nadmetanju za drugi trofej boriće se Partizan i Crvena zvezda u Humskoj.
Crno-beli su u poslednjem meču plej-of faze došli do šampionske titule i kvalifikacija za Ligu šampiona, danas će pokušati da kompletiraju ‘duplu krunu’, dok će iste napore >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << uložiti i crveno-beli koji žele prvi trofej u ovoj sezoni.
Strateg Đurovski je odlučio da od prvog minuta na terenu bude Slavoljub Srnić, a ne Nemanja Milića iako je taj fudbaler trebalo da otpočne današnji meč. Srnić je izborio svoje učešće u utakmici sa crno-belima, dok se očekuje ulazak Milića sa klupe u toku meča. Trojica koja će biti udarna igla iz veznog reda jesu Kanga, Donald i Mihailo Ristić koji se preselio na poziciju koja je dalje od svog golmana.
U Partizanu će početi Mohamed el Monir i Nebojša Kosović. Monir umesto suspendovanog Miletića zbog kartona, što je jedan od hendikepa u taboru trenera Nikolića, dok će crnogorski reprezentativac zameniti još uvek nedovoljno spremnog Evertona Luiza.

PARTIZAN: Nemanja Stevanović – Vulićević, Milenković, Ostojić, El Monir – Jevtović, Kosović – Janković, Leonardo, Mihajlović – Đurđević.
CRVENA ZVEZDA: Kahriman – Petković, Le Talek, Luković, Anđelković – Donald, Ristić – Plavšić, Kanga, Srnić – Boaći.


The post SVE ĆE DA PRŠTI: Ofanzivne postave Đurovskog i Nikolića, Zvezdino iznenađenje u poslednji čas (SASTAVI) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

FOTO-UBOD: Marko Nikolić se ‘pozdravio’ sa peharom Kupa Srbije (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2017

Neposredno pred početak finalnog duela u Kupu Srbije igrači i treneri su izašli na teren.. Kako bi ‘osetili’ travu terena u Humskoj, proveli su par minuta na istoj.. Tu se našao i strateg crno-belih, Marko Nikolić, kojeg je posebno zainteresovao trofej koji dobija osvajač Kupa Srbije, za koji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.