Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA KAŽE RASPORED: Može li Zvezda da pretekne Partizan, ko ima teže rivale?

Ekipa Partizana posle 24. odigrana kola je lider na tabeli JSL sa saldom od 57 bodova, pet više od drugoplasirane Crvene zvedze koja ima 52.
Jasno, “večiti derbi”, i njegov ishod od 0:0 u mnogome može da odredi pitanje novog šampiona i ide na ruku Partizana. Ipak, iako četa Nenada Lalatovića nije trijumfovala, do kraja prvenstva imaće šansu da u preostalih šest kola nadoknadi propušteno.
Treba imati na umu da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan do kraja JSL ima i utakmicu sa Vojvodinom na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu. Na tom meču crno-beli najverovatnije neće olako doći do celog plena, pa Nenad Lalatović i njegova ekipa imaju čemu da se nadaju.
Crveno-beli, takođe, mogu da računaju na neprijatno gostovanje njihovih komšija u Čačku, u poslednjem 30. kolu JSL. Ne treba zaboraviti i da crno-beli imaju susret na svom stadionu sa Novim Pazarom, timom koji je ovog proleća savladao Zvezdu.
Rasporeda oba “večita rivala” do kraja šampionata:
25. kolo:
PARTIZAN – Jagodina
Donji Srem – CRVENA ZVEZDA
26. kolo:
Vojvodina – PARTIZAN
CRVENA ZVEZDA – Rad
27. kolo:
Čukarički – CRVENA ZVEZDA
PARTIZAN
– Spartak
28. kolo:
Napredak – PARTIZAN
CRVENA ZVEZDA – Radnički 1923
29. kolo:
OFK Beograd – CRVENA ZVEZDA
PARTIZAN
– Novi Pazar
30. kolo:
Borac – PARTIZAN
CRVENA ZVEZDA – Mladost Lučani
hotsport.rs
The post ŠTA KAŽE RASPORED: Može li Zvezda da pretekne Partizan, ko ima teže rivale? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.