Izvor: HotSport.rs, 25.Maj.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL NA BANJICI: Internet se usijao – navijači Zvezde besne na igrače Partizana! (FOTO)

Partizan je osvojio 27. titulu šampiona Srbije, ali je završnicu meča pored toga obeležio potez za svaku osudu vaterpolista crno-belih.

Dramu na Banjici večeras nisu obeležili samo neizvesna završnica meča, brojna isljučenja crveno-belih, pobeda i titula Partizana, već i transparent domaćih navijača koji su na kraju prilikom slavlja poneli i dvojica igrača crno-belih.
VEČITI’ DERBI >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << KAO NEKADA: Partizan je ponovo šampion Srbije!
Iako se ne vidi najbolje na slici sa tribine, profil ‘Moja Crvena zvezda’ navodi da se rado o dvojici reprezentativaca Srbije Nemanje Vica i Dimitrija Rističevića, koji su slavili sa raširenom parolom vrlo pogrdnog sadržaja.
Димитрије Ристичевић и Немања Вицо, репрезентативци Србије у ватерполу. Да ли ће се сада реаговати? @WaterpoloSerbia pic.twitter.com/8rmoCanaaW
— Moja Crvena zvezda (@sdcrvenazvezda) May 25, 2016

Nema šta, potez za svaku osudu, a navijači Zvezde pozivaju na reakciju nadležnih. Videćemo hoće li do nje doći i u kom obliku…
CRNO-BELA ŽURKA: Partizan proslavio novu titulu u društvu rado viđenog gosta (FOTOGALERIJA)
The post SKANDAL NA BANJICI: Internet se usijao – navijači Zvezde besne na igrače Partizana! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Partizan uputio izvinjenje "večitom rivalu"!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2016, 15:51

Vaterpolo klub Partizan javno se izvninio "večitom rivalu" zbog postupka dvojice igrača koji su na proslavi titule nosili uvredljiv transparent. Vaterpolisti koji su napravili incident poručuju da su kasno videli šta na njemu piše...Najtrofejniji vaterpolo klub u Srbiji u sredu je osvojio šampionsku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.