RUMUNI PROVOCIRALI, MILINKOVIĆ IH PECNUO: Zvezda nas uvek posebno motiviše!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jul.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUMUNI PROVOCIRALI, MILINKOVIĆ IH PECNUO: Zvezda nas uvek posebno motiviše!

Na konferenciji za medije pred duel Steauom, trener Partizana Zoran Milinković imao je zanimljivo obraćanje i najavio je da će Partizan pokušati da nametne svoj stil igre.

Ekspedicija Partizana stigla je oko podneva u Bukurešt, smestila se, a onda u vreme odigravanja sutrašnje utakmice odradila zvaničan trening. Pola sata pre toga trener Zoran Milinković i Darko Brašanac su govorili na zvaničnoj konferenciji za medije.
- Steaua ne samo što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ima veliku istoriju, nego je poslednjih 13 godina redovan učesnik grupne faze UEFA takmičenja, što egzaktno pokazuje kakav je klub. Svesni smo kvaliteta Rumuna, gledali smo sve utakmice od početka sezone, imaju dosta vrlina. Ali Partizan će i sutra, kao i uvek, pokušati da nametne svoj stil i da kroz igru dođe do povoljnog rezultata. Dalje će proći tim koji bude manje grešio – rekao je Milinković.
Prokomentarisao je i glavne vrline Steaue.
- – Imaju odlične igrače u napadu, a iz njih su konkretni Pap i Ćipčiju, jaki su u igri jedan na jedan, čekaju grešku protivnika – ipak nije previše otkrivao trener crno-belih.
Blaga provokacija od strane Rumuna bila je kada je jedan od njihovih novinara upitao da li je tačno da je Partizan doveo nekoliko desetina svojih navijača u Bukurešt.
- Ne, to nije istina, imamo 75 predstavnika kluba na ovom meču – umesto trenera odgovorila je Biljana Obradović, portparolka Partizana.

Igrač sredine terena Darko Brašanac istakao je da igranje pred praznim tribinama neće predstavljati problem njegovom timu u sutrašnjem meču.
- Specifična je situacija, ali smo se već nekoliko puta na utakmicama Partizana susretali da igramo bez navijača. Nije nam to strano, niti je takva atmosfera dobra za fudbal, ali ćemo joj se prilagoditi, kao i svakoj drugoj teškoj situaciji. Imali smo dosta vremena da se dobro spremimo, maksimalno smo motivisani, a bez obzira što se igra bez prisustva publike, mnogo nam je važno da sutra zabeležimo povoljan rezultat”, rekao je Darko Brašanac.
Za kraj su rumunski novinari imali još jedno škakljivo pitanje za trenera Partizana.
- Steaua na rumunskom znači zvezda, kao i ime vašeg najvećeg protivnika u Beogradu – bila je konsatatacija rumunskog novinara, na šta je Milinković šeretski odgovorio:
- To nas uvek motiviše – uz osmeh je zaključio razgovor Milinković.

The post RUMUNI PROVOCIRALI, MILINKOVIĆ IH PECNUO: Zvezda nas uvek posebno motiviše! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Milinković: Dalje ide tim koji bude manje grešio

Izvor: RTS, 28.Jul.2015

Pred susret Partizana i Steaue u Bukureštu, trener crno-belih Zoran Milinković veruje da će njegov tim nametnuti svoj stil igre. Dalje će proći tim koji bude manje grešio, rekao je Milinković. . Trener fudbalera Partizana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.