Pesnicom na baklju, a sve to gledaju mališani /FOTO/

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesnicom na baklju, a sve to gledaju mališani /FOTO/

Neredi i međusobne tuče navijala, kao i sa policijom, obeležili su 148. večiti fudbalski derbi, a u haosu na tribinama stadiona "Rajko Mitić" izdvojile su se dve slike.

Incidenti su najpre počeli na "Istoku" gde je došlo do sukoba između "delija" i navijača Partizana, najverovatnije okupljenih u grupi "Zabranjeni". Na slici se jasno vidi kako se navijač crveno-belih sa bakljom u ruci zaleće na navijača večitog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rivala, a nedugo zatim i ista scena sa obrnutim ulogama.

Sada je navijač crno-belih sa upaljenom bakljom zaleteo ka krupnom i golorukom "deliji" koji ga je savladao, dok su te nemile scene posmatrali oni koju su došli zapravo zbog fudbala.

Među njima su bila i dva mališana! I, kakve će oni uspomene imati sa 148. večitog derbija?! Fudbal nam je odavno poražen ako klinci na stadionu ne mogu da uživaju u potezima igrača, ako roditelji ne smeju da ih dovedu na tribine. A, nisu bili na tribini sa najvatrenijim navijačima, već na "Istoku, gde bi trebalo da je mirno. Odnosno, svuda bi trebalo da bude mirno...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.