Na delu je simbioza Zvezde i Budućnosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na delu je simbioza Zvezde i Budućnosti

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegova ekipa mora da bude maksimalno angažovana u meču Jadranske lige protiv Budućnosti, kao i da je ove sezone na delu "simbioza najmoćnijih klubova u ligi".

"Budućnost je projekat iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije 'Voli' Dragan Bokan, koji se baš zaljubio u košarku i odvaja ozbiljna sredstva za crnogorsku košarku, a vidim čak i da često dolazi u goste i da sponzoriše i Zvezdu. Interesantna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je simbioza ta dva kluba", kazao je Vujošević novinarima u Hali Pionir.

Partizan će sutra u Hali Pionir u 13. kolu regionalne Jadranske lige dočekati Budućnost.

"Pred ovu utakmicu moramo biti svesni opasnosti koja nam preti, pre svega od ekipe Budućnosti, ali i od nekih pratećih konotacija, koje proističu iz pomenute simbioze", dodao je on.

Vujošević je kazao njegova ekipa ne može da kalkuliše pred duel s drugoplasiranom ekipom Jadranske lige.

"Budućnost je ekipa koja iz godine u godinu sve bolja. Ove sezone oni vide svoju priliku da izbore učešće u finalu Jadranske lige i da na taj način dođu do učešća u Evroligi", kazao je Vujošević.

Trener crno-belih kazao je da će Edo Murić neće nastupiti protiv Budućnosti zbog povrede ramena, a da su upitni Đorđa Gagića i Aleksandra Pavlovića.

"Sutra ćemo znati kakva je situacija sa Gagićem i Pavlovićem, ali očekujem da ćemo biti u skoro kompletnom sastavu, samo bez Murića", kazao je Vujošević.

On je pozvao navijače da sutra dođu u Pionir i pruže podršku crno-belima.

"Nadam se da će važnost meča prepoznati i publika, koja će doći u Halu Pionir i od njega napraviti domaći teren. Igrači i navijači moraju da budu svesni važnosti utakmice, pa da srazmerna tome bude i njihova angažovanost", rekao je Vujošević.

Šef stručnog štaba Partizana ponovio je da klub traži novog plejmejkera, ali da finansijska situacija u klubu, ali i tržište ne idu njima u korist.

Partizan u utakmicu protiv Budućnosti ulazi s petog mesta na tabeli i skorom od po šest pobeda i poraza, dok je Budućnost druga s 10 trijumfa iz 12 mečeva.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igraće se sutra od 19.00 u Hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Simbioza dva najmoćnija kluba

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Dec.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da njegova ekipa mora da bude maksimalno angažovana u meču Jadranske lige protiv Budućnosti, kao i da je ove sezone na delu "simbioza najmoćnijih klubova u ligi"..."Budućnost je projekat iza kog stoji država, a i vlasnik kompanije 'Voli'...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.