Kakav tandem Đenove: Ninković i Lazović rasturili Milan! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav tandem Đenove: Ninković i Lazović rasturili Milan! (VIDEO)

Velika predstava "rosonera" protiv Juventusa i pobeda nad šampionom je, izgleda, izvukla iz igrača iz "Prestonice mode" ono najbolje, pa su već u utorak delovali kao "grupa građana", nevična borbi sa motivisanim sastavom iz luke u okviru vanrednog, 10. kola Serije A.

Na kraju, u Kolumbovom gradu, 3:0 za "grifone" i propuštena prilika za goste da posle "ko zna koliko vremena" budu prvi na tabeli italijanskog šampionata.

U najvažnijoj pobedi ekipe hrvatskog trenera Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Jurića veoma važan doprinos dali su i Srbi, bivši igrači "večitih rivala" Zvezde i Partizana Nikola Ninković i Darko Lazović, prvi golom, a drugi asistencijom za autogol Kucke!

Ninković je prvi put počeo meč Serije A u prvoj postavi i nije mogao da poželi bolji način da to iskoristi: postigao je gol već u 11. minutu, i to protiv slavnog Milana savladavši jednog od najtalentovanihih golmana sveta Donarumu.

Gol bivšeg igrača Partizana bio je početak brodoloma gostiju na "Marasiju".

U nastavku, samo su se loše stvari dešavale za Montelin tim. Zanimljivo, Ninkovića je u 53. minutu zamenio Lazović koji je nastavio gde je stao njegov zemljak.

Ipak, pre toga, crveni karton je zaradio igrač Milana Paleta u 56. minutu, a tako oslabljen tim gostiju, nije imao snage za preokret.

U 80. minutu centaršut Lazovića presreo je Kucka, ali u pogrešno vreme i na pogrešan način, pa je poslao loptu u sopstvenu mrežu, da bi tačku na trijumf Đenovljana stavio Pavoleti dva minuta pre kraja.



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.