JURILI GA I ZVEZDA I PARTIZAN: Supertalentovani košarkaš otišao kod SRPSKOG stručnjaka (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2017, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JURILI GA I ZVEZDA I PARTIZAN: Supertalentovani košarkaš otišao kod SRPSKOG stručnjaka (VIDEO+FOTO)

Odlučio se za inostranstvo.

Marko Pecarski, sin legende Partizana Miroslava Pecarskog, napustio je srpsku košarku. Marko, momak koji će tek 12. februara će napuniti 17. godina, je napustio Mega Leks i prešao u Bajern iz Minhena, kod selektora Srbije Aleksandra Đorđevića. Pecarski junior važi za jednog od najtalentovanijih košarkaša, ne samo Srbije, već i Evrope, i bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na listi želja čelnika Crvene zvezde i Partizana, ali je Bajern bio najbrži i najizdašniji. Pecarski se odlučio za Bajern je će imati odlične uslove da napreduje, a očekuje se da već od sledeće sezone bude priključen prvom timu ekipe iz Minhena.

Marko Pecarski, son of Partizan Belgrade legend Miroslav Pecarski, is officialy heading to Bayern Munich.

— Double - Double (@doubledoubleEN) 10. јануар 2017.

Pecarski je prošlog leta na EP u Pollskoj za igrače do 16 godina imao prosek od 26,6 poena i 15,9 skokova uz procenat šuta iz igre veći od 50 odsto. Bio je izabran u idealnu petorku turnira. Sin legende Partizana je visok 208 cm i može da igra na pozicijama tri, četiri i pet, a predviđa se da će, čim napuni 18 godina, biti prijavljen za NBA draft.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.